Top Category
Our Services
Magazijn in Europa.
Onze voorraad sheel en metal is dichtbij de klant!
Gemakkelijk retourneren.
Geld-terug-garantie binnen 30 dagen
Snel verzenden.
We verzenden binnen 1-2 dagen.
Ondersteuning
7-16. Ma-vr

Dit is een automatische vertaling. De correcte en wettelijk vereiste tekst is in het Duits.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website https://auremo.store.

Uw persoonlijke gegevens zijn erg belangrijk voor ons, daarom informeren wij u hieronder over hoe wij met uw gegevens omgaan.

1. naam en adres van de verantwoordelijke

De verantwoordelijke persoon voor deze gegevensbescherming is:

Auremo GmbH
Ursulinenstr. 35,
66111 Saarbrücken, Duitsland

Telefoon: +49 (203) 80 48 123
E-mail: info[a]auremo.net

Verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit is:

De staatscommissaris voor gegevensbescherming en vrijheid van informatie Bettina Gayk.

Adres: Kavalleriestraße 2-4, 40213 Düsseldorf
Postadres: Postfach 20 04 44, 40102 Düsseldorf
E-mail: poststelle@ldi.nrw.de
Website: https: //www.ldi.nrw.de

Informatie over beveiliging:

Deze website maakt gebruik van SSL- of TLS-codering om veiligheidsredenen en om de overdracht van persoonlijke gegevens en andere vertrouwelijke inhoud (bijv. bestellingen of vragen aan de verantwoordelijke persoon) te beschermen. U kunt een versleutelde verbinding herkennen aan de string "https://" en het slotsymbool in de regel van uw browser.

Algemene informatie

De volgende informatie geeft een eenvoudig overzicht van wat er met uw persoonlijke gegevens gebeurt wanneer u onze website bezoekt. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd.

Hoe verzamelen wij uw gegevens?

Enerzijds worden uw gegevens verzameld doordat u ze aan ons verstrekt. Dit kunnen bijvoorbeeld gegevens zijn die u invult in een contactformulier.

Andere gegevens worden automatisch verzameld door onze IT-systemen wanneer u de website bezoekt. Dit zijn voornamelijk technische gegevens (bijv. internetbrowser, besturingssysteem of tijdstip waarop de pagina wordt bekeken). Deze gegevens worden automatisch verzameld zodra u onze website bezoekt.

Waar gebruiken we uw gegevens voor?

Een deel van de gegevens wordt verzameld om de website foutloos te kunnen aanbieden. Andere gegevens kunnen worden gebruikt om uw gebruikersgedrag te analyseren.

Welke rechten heeft u met betrekking tot uw gegevens?

U hebt het recht om op elk moment gratis informatie te ontvangen over de herkomst, de ontvanger en het doel van uw opgeslagen persoonlijke gegevens. U hebt ook het recht om correctie, blokkering of verwijdering van deze gegevens te eisen en bezwaar te maken tegen gegevensverwerking.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen op het bovenstaande adres met betrekking tot deze en andere vragen over gegevensbescherming. Bovendien hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Analysetools en tools van derden

Wanneer u onze website bezoekt, kan uw surfgedrag statistisch worden geanalyseerd. Dit gebeurt voornamelijk met cookies en zogenaamde analyseprogramma's. De analyse van uw surfgedrag is meestal anoniem; het surfgedrag kan niet tot u worden herleid. U kunt bezwaar maken tegen deze analyse of deze voorkomen door bepaalde tools niet te gebruiken. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in de volgende verklaring over gegevensbescherming.

U kunt bezwaar maken tegen deze analyse. In deze gegevensbeschermingsverklaring informeren wij u over de bezwaarmogelijkheden.

2 Verzamelen en opslaan van persoonlijke gegevens, soort en doel van het gebruik ervan

Wanneer u onze website https://auremo.store bezoekt, stuurt de browser op uw eindapparaat automatisch informatie naar de server van onze website. Deze informatie wordt tijdelijk opgeslagen in een zogenaamd logbestand. De volgende informatie wordt zonder uw tussenkomst verzameld en opgeslagen totdat deze automatisch wordt verwijderd:

IP-adres van de aanvragende computer,
datum en tijd van toegang,
naam en URL van het opgehaalde bestand,
website van waaruit de toegang is gemaakt (referrer URL),
gebruikte browser en, indien van toepassing, het besturingssysteem van uw computer evenals de naam van uw toegangsprovider.

De bovengenoemde gegevens worden door ons verwerkt voor de volgende doeleinden:
Zorgen voor een vlotte verbindingsopbouw van de website,
Zorgen voor een comfortabel gebruik van onze website,
Evaluatie van de veiligheid en stabiliteit van het systeem en
voor verdere administratieve doeleinden.

De rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking is art. 6 lid 1 p. 1 lit. f DSGVO.

Ons gerechtvaardigd belang volgt uit de hierboven vermelde doeleinden voor het verzamelen van gegevens. In geen geval gebruiken we de verzamelde gegevens om conclusies te trekken over uw persoon.

Daarnaast gebruiken we cookies en tools wanneer u onze website bezoekt. Meer gedetailleerde uitleg hierover vindt u onder punt 4 en 5 van deze gegevensbeschermingsverklaring.

3. overdracht van gegevens

Wij geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden voor andere doeleinden dan de hieronder genoemde.

Wij geven uw persoonlijke gegevens alleen door aan derden als: u hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven conform Art. 6 Paragraaf 1 zin 1 lit. a DSGVO,

de verstrekking noodzakelijk is voor het geldend maken, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen conform art. 6 lid 1 zin 1 letter f DSGVO en er geen reden is om aan te nemen dat u een hoger belang heeft dat bescherming verdient bij het niet verstrekken van uw gegevens,

in het geval er een wettelijke verplichting bestaat om uw gegevens openbaar te maken op grond van art. 6 lid 1 zin 1 lit. c DSGVO, alsmede

dit wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de verwerking van contractuele relaties met u volgens art. 6 par. 1 p. 1 lit. b DSGVO.

4 Functies, analyse-/volghulpmiddelen en andere gegevensgerelateerde maatregelen op deze website

De hieronder opgesomde functies, analyse/tracking tools en andere datagerelevante maatregelen op deze website worden uitgevoerd op basis van art. 6 (1) zin 1 lit. f DSGVO. Met de gebruikte maatregelen willen we een op de behoeften afgestemd ontwerp en de voortdurende optimalisatie van onze website garanderen. Anderzijds gebruiken we de maatregelen om het gebruik van onze website statistisch te registreren en te evalueren om ons aanbod voor u te optimaliseren. Deze belangen zijn te beschouwen als legitiem in de zin van de bovengenoemde bepaling.

De respectieve informatie is te vinden in de overeenkomstige subsecties:

Klantenaccount

U hebt de mogelijkheid om een klantenaccount aan te maken op onze website. Hiervoor moet u uw naam, adres en e-mailadres invoeren. Verdere details zijn optioneel.

De gegevensverwerking ten behoeve van de klantaccountfunctie wordt uitgevoerd in overeenstemming met art. 6 lid 1 S. 1 lit. a DSGVO op basis van uw vrijwillig gegeven toestemming. U kunt deze te allen tijde herroepen en het klantenaccount door ons laten verwijderen. De door ons verzamelde persoonlijke gegevens voor het gebruik van het klantenaccount worden automatisch verwijderd na het verwijderen van het klantenaccount.

Hosting van de website

De website zelf en de inhoud worden gehost door onze serviceprovider Hetzner Online GmbH, Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Duitsland. Er worden geen gegevens doorgegeven aan landen buiten de EU.

Informatie over gegevensbescherming vindt u op:
https://www.hetzner.com/de/legal/privacy-policy

Contactformulier

Voor vragen bieden wij u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via een contactformulier op de website. Hierbij dient u uw naam en een geldig e-mailadres op te geven, zodat wij weten van wie de vraag afkomstig is en wij deze kunnen beantwoorden. Verdere informatie kan vrijwillig worden verstrekt.

De verwerking van gegevens om contact met ons op te nemen is gebaseerd op uw vrijwillige toestemming in overeenstemming met art. 6 lid 1 p. 1 lit. a DSGVO. De door ons verzamelde persoonlijke gegevens voor het gebruik van het contactformulier worden automatisch gewist na afronding van uw aanvraag of boeking.

Nieuwsbrief

Op onze website heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig: Naam en e-mailadres.

Wij beheren deze nieuwsbrief en uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

De gegevensverwerking is gebaseerd op uw toestemming (art. 6 lid 1 letter a DSGVO). U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. De rechtmatigheid van de reeds uitgevoerde gegevensverwerking blijft onaangetast door de intrekking. De gegevens die u verstrekt voor het ontvangen van de nieuwsbrief worden door ons opgeslagen totdat u zich afmeldt voor de nieuwsbrief en worden van onze servers verwijderd nadat u zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief.

Betalingsprovider - PayPal


Wanneer je een aankoop bij ons doet, heb je de mogelijkheid om met PayPal en PayPal automatische incasso te betalen.

De aanbieder is PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (hierna "PayPal"). Als u aan het einde van het bestelproces PayPal selecteert, wordt u doorgeleid naar de pagina's van de betalingsprovider en kunt u daar de betaling afhandelen. Na voltooiing ontvangen we een betalingsbevestiging en kunnen we je bestelling verwerken.

Meer informatie over gegevensbescherming bij PayPal vind je hier:
https://www.paypal.com/myaccount/privacy/privacyhub

Verzenddienst

Om het contract conform art. 6 lid 1 p. 1 lit. b DSGVO na te komen, geven wij uw gegevens door aan de met de levering belaste expediteur, voor zover dit voor de levering van de bestelde goederen noodzakelijk is. Wij gebruiken de volgende dienstverleners om de door u bestelde goederen te verzenden. De voor de verzending relevante gegevens, zoals uw adres en telefoonnummer, worden aan deze dienstverleners doorgegeven.

Duitse Post

Deutsche Post (Deutsche Post AG Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn) is een van onze verzenddienstverleners. U kunt de voorschriften voor gegevensbescherming vinden op: https://www.deutschepost.de/de/f/footer/datenschutz.html

DHL

DHL Express Germany GmbH (Heinrich-Brüning-Str. 5, 53113 Bonn) is een van onze dienstverleners op het gebied van gegevensbescherming. De voorschriften met betrekking tot gegevensbescherming vindt u op: https://www.dpdhl.com/de/datenschutz.html

UPS / UPS Express

UNITED PARCEL SERVICE DEUTSCHLAND S.à r.l. & Co. OHG (hoofdkantoor: Görlitzer Straße 1, 41460 Neuss) is een door ons gebruikte verzenddienstverlener. Dit bedrijf beheert UPS en UPS Express. U kunt de regels voor gegevensbescherming vinden op: https://www.ups.com/de/de/support/shipping-support/legal-terms-conditions/privacy-notice.page

DPD

DPD Deutschland GmbH maakt deel uit van de internationale DPDgroup, een netwerk voor pakketdiensten en exploiteert "DPD", een van onze leveranciers van verzendservices. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Aschaffenburg (DPD Deutschland GmbH, Wailandtstraße 1, 63741 Aschaffenburg, Tel. 06021 843-0, info@dpd.de). U kunt het reglement inzake gegevensbescherming vinden op:
www.dpd.de/datenschutz

5. cookies

Op onze website gebruiken we zogenaamde "cookies". Dit zijn kleine bestanden die automatisch worden aangemaakt door je browser en opgeslagen op je eindapparaat (laptop, tablet, smartphone of vergelijkbaar) wanneer je onze site bezoekt. Cookies veroorzaken geen schade aan uw eindapparaat en bevatten geen virussen, Trojaanse paarden of andere malware. In de cookie wordt informatie opgeslagen die gerelateerd is aan het specifieke eindapparaat dat wordt gebruikt. Dit betekent echter niet dat we direct kennis nemen van uw identiteit. Het gebruik van cookies dient enerzijds om het gebruik van ons aanbod voor u aangenamer te maken. Wij gebruiken zogenaamde sessiecookies om te herkennen dat u al eerder afzonderlijke pagina's van onze website hebt bezocht. Deze worden automatisch verwijderd nadat u onze site hebt verlaten.

Daarnaast gebruiken we ook tijdelijke cookies om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, die voor een bepaalde vaste periode op uw eindapparaat worden opgeslagen. Als u onze site opnieuw bezoekt om onze diensten te gebruiken, wordt automatisch herkend dat u al op onze site bent geweest en welke invoer en instellingen u hebt gemaakt, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren. Anderzijds gebruiken we cookies om het gebruik van onze website statistisch te registreren en te evalueren om ons aanbod voor u te optimaliseren. Deze cookies stellen ons in staat om bij een volgend bezoek aan onze website automatisch te herkennen dat u al eerder op onze website bent geweest. Deze cookies worden na een bepaalde periode automatisch verwijderd.

Voordat we gegevens verwerken of laten verwerken in het kader van het gebruik van cookies, vragen we gebruikers om toestemming te geven, die op elk moment kan worden ingetrokken, in onze cookiebanner wanneer ze de website bezoeken; meer hierover hieronder. Voordat toestemming wordt gegeven, worden cookies alleen gebruikt als ze absoluut noodzakelijk zijn voor de werking van ons online aanbod. Het gebruik ervan is gebaseerd op ons belang en het belang van gebruikers bij de verwachte functionaliteit van ons online aanbod.

Ongeacht of de verwerking is gebaseerd op toestemming of wettelijke toestemming, hebt u ook de mogelijkheid om op elk gewenst moment bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens door middel van cookietechnologieën. U kunt uw bezwaar ook kenbaar maken via de instellingen van uw browser, bijvoorbeeld door het gebruik van cookies te deactiveren - hoewel dit ook de functionaliteit van ons onlineaanbod kan beperken.

U vindt deze voor de respectieve browsers onder de volgende links:

Firefox:
https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome:
https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647
Internet Explorer:
https://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Opera:
https://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html
Safari:
https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac

De rechtsgrondslag waarop wij uw persoonsgegevens verwerken met behulp van cookies is afhankelijk van de vraag of wij u om toestemming vragen. Als dit het geval is en u toestemming geeft voor het gebruik van cookies, is de rechtsgrondslag voor de verwerking van uw gegevens uw verklaarde toestemming, in overeenstemming met art. 6 lid 1 p.1 lit. A DSGVO. Anders worden de gegevens die met behulp van cookies worden verwerkt, verwerkt op basis van onze gerechtvaardigde belangen (art. 6 lid 1 p.1 lit. F DSGVO) - bijv. in de bedrijfsvoering van ons online aanbod en de verbetering ervan - of, indien het gebruik van cookies noodzakelijk is om aan onze contractuele verplichtingen te voldoen.

6. rechten van de betrokkene

U hebt het recht

Om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt in overeenstemming met art. 15 DSGVO. In het bijzonder kunt u informatie opvragen over de verwerkingsdoeleinden, de categorie van persoonsgegevens, de categorieën van ontvangers aan wie uw gegevens zijn of zullen worden verstrekt, de geplande opslagperiode, het bestaan van een recht op rectificatie, wissing, beperking van verwerking of bezwaar, het bestaan van een klachtrecht, de herkomst van uw gegevens als deze niet door ons zijn verzameld, evenals het bestaan van geautomatiseerde besluitvorming met inbegrip van profilering en, indien van toepassing, zinvolle informatie over de details daarvan;

in overeenstemming met art. 16 DSGVO, de onmiddellijke correctie te eisen van onnauwkeurige of onvolledige persoonsgegevens die door ons zijn opgeslagen;

in overeenstemming met art. 17 van de Verordening, om het wissen van uw door ons opgeslagen persoonsgegevens te verzoeken, tenzij de verwerking noodzakelijk is voor de uitoefening van het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie, voor de nakoming van een wettelijke verplichting, om redenen van algemeen belang of voor de vaststelling, uitoefening of verdediging van rechtsvorderingen;

in overeenstemming met Art. 18 DSGVO, om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te verzoeken, voor zover de juistheid van de gegevens door u wordt betwist, de verwerking onwettig is, maar u bezwaar maakt tegen het wissen ervan en wij de gegevens niet langer nodig hebben, maar u deze nodig hebt voor de vaststelling, uitoefening of verdediging van rechtsvorderingen of u bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking in overeenstemming met Art. 21 DSGVO;

op grond van art. 20 DSGVO, om uw persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt te ontvangen in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat of om te verzoeken dat deze worden overgedragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke;

uw toestemming te allen tijde in te trekken in overeenstemming met art. 7 (3) DSGVO. Dit heeft tot gevolg dat wij de gegevensverwerking op basis van deze toestemming in de toekomst niet langer mogen voortzetten; en

een klacht indienen bij een toezichthoudende autoriteit in overeenstemming met art. 77 DSGVO. In de regel kunt u hiervoor contact opnemen met de toezichthoudende autoriteit van uw gebruikelijke woon- of werkplaats of het hoofdkantoor van onze vereniging.

7 Recht van bezwaar

Indien uw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van gerechtvaardigde belangen conform art. 6 (1) zin 1 lit. f DSGVO, heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens conform art. 21 DSGVO, voor zover hiervoor gronden bestaan die voortvloeien uit uw bijzondere situatie of het bezwaar is gericht tegen directe reclame. In het laatste geval hebt u een algemeen recht van bezwaar, dat door ons wordt uitgevoerd zonder dat er een specifieke situatie wordt gespecificeerd.

Als u gebruik wilt maken van uw recht op herroeping of bezwaar, is een e-mail naar info[a]auremo.net voldoende.

8. actualiteit en wijziging van de gegevensbeschermingsverklaring

Deze gegevensbeschermingsverklaring is momenteel geldig en heeft de status augustus 2023.

Door de verdere ontwikkeling van onze website en de aanbiedingen daarop of door gewijzigde wettelijke of officiële vereisten kan het nodig zijn deze gegevensbeschermingsverklaring te wijzigen. De actuele gegevensbeschermingsverklaring kan te allen tijde op onze website worden opgevraagd en gedownload.

Auremo GmbH
Status: augustus 2023