Top Category
Our Services
Magazijn in Europa.
Onze voorraad sheel en metal is dichtbij de klant!
Gemakkelijk retourneren.
Geld-terug-garantie binnen 30 dagen
Snel verzenden.
We verzenden binnen 1-2 dagen.
Ondersteuning
7-16. Ma-vr

Uw kwaliteitsgerichte partner

Auremo GmbH is een jong bedrijf dat goed gepositioneerd is op de markten van Centraal-Europa, Oekraïne. Tot onze klanten behoren industriële bedrijven van over de hele wereld. Onze kracht ligt in flexibiliteit, doordat we flexibel inspelen op de wensen van onze klanten en hun serviceverwachtingen proberen te overtreffen. Ons team reageert snel op vragen en bestellingen, zodat u binnen de kortste keren advies van ons kunt krijgen. Het werk van ons bedrijf is gebaseerd op drie dingen: kwaliteit, precisie en ongecompliceerde leveringen. Dat is de basis voor een goede samenwerking en tevreden klanten. Omdat ons kwaliteitsbeleid op de voorgrond staat, stellen wij onszelf hoge eisen aan uw tevredenheid. We garanderen klanten de hoogst mogelijke productkwaliteit en nemen uitgebreide maatregelen om aan alle klantvereisten te voldoen. Om deze reden vertrouwt elke klant op onze producten en onze service. We zijn wereldwijd actief - tot Australië en de VS.

Uitgebreid assortiment uit één hand

Auremo GmbH biedt een uitgebreid assortiment van verschillende soorten staal, zeldzame aardmetalen, titanium en nikkellegeringen. Wij leveren buizen, draden, strippen, staven, platen en platen in alle soorten en maten. Ons productportfolio omvat roestvrij staal, koper, messing, aluminium, titanium, nikkel, wolfraam, las- en soldeerdraad, GOST-staalsoorten en nog veel meer. Wij hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van alle soorten metalen In onze online shop krijgt u binnen enkele minuten een idee van ons productportfolio. Heeft u het product dat u zoekt niet gevonden, dan doen wij op aanvraag een offerte. Ook vervaardigen wij volgens tekening van de klant en bieden wij een uitgebreid assortiment aan voorraden en leveringen. Maximale precisie, betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid en scherpe prijzen onderscheiden ons positief. Auremo GmbH is uw kwaliteitsgerichte partner voor metalen halffabrikaten. Laat u overtuigen door onze kwaliteit!

Klantenservice en klantgerichtheid als hoeksteen

U kunt onze producten op verschillende locaties in Duitsland,  Oekraïne kopen. Bij ons krijgt u een verscheidenheid aan hoogwaardige producten uit één hand. We hechten veel waarde aan goede en samenwerkingsrelaties met onze klanten en zakenpartners. Alleen een wederzijds betrouwbare samenwerking met elke klant en zakenpartner kan ons als bedrijf vooruit helpen. Wij laten ons leiden door uw wensen en zijn uw sterke partner op het gebied van metalen en RVS. Klantenservice en klantgerichtheid vinden wij erg belangrijk. Duurzame bedrijfsontwikkeling vindt plaats door nauwe samenwerking met onze klanten - daar zijn we trots op. Neem vrijblijvend contact met ons op en overtuig uzelf van onze kwaliteiten en diensten. Als u vragen heeft, zijn er altijd directe contactpersonen beschikbaar. Wij verheugen ons op uw aanvraag en staan altijd klaar om de juiste goederen in de juiste kwaliteit op het juiste moment op de juiste plaats te bezorgen.