Top Category
Our Services
Magazijn in Europa.
Onze voorraad sheel en metal is dichtbij de klant!
Gemakkelijk retourneren.
Geld-terug-garantie binnen 30 dagen
Snel verzenden.
We verzenden binnen 1-2 dagen.
Ondersteuning
7-16. Ma-vr

I. Herroepingsrecht

1. U heeft het recht om dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te annuleren

2. De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft of heeft genomen.

3. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Elbestr. 45, 45478 Muelheim, Duitsland, mail: info@auremo.vip) op de hoogte stellen door middel van een duidelijke verklaring (bijv. Een e-mail of telefoon: +49 (203) 80-48-123) van uw beslissing om u uit dit contract terug te trekken.

4. Om aan de opzegtermijn te voldoen, volstaat het dat u de mededeling dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht voordat de herroepingstermijn is verstreken.

II Gevolgen van intrekking

1. Als u zich terugtrekt uit dit contract, geven wij u alle betalingen die we van u hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u voor een ander type levering kiest dan de door ons aangeboden goedkoopste. Standaardlevering), die onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de datum waarop we de kennisgeving van uw annulering van dit contract hebben ontvangen, moeten worden terugbetaald. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk iets anders met u is overeengekomen; Voor deze terugbetaling worden in geen geval kosten in rekening gebracht. Wij kunnen terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben teruggekregen of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

2. U moet de goederen onmiddellijk naar ons (Auremo Baltia) terugsturen en in elk geval niet later dan veertien dagen vanaf de dag waarop u ons op de hoogte bracht van de annulering van dit contract. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt voordat de termijn van veertien dagen is verstreken.

3. U draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen.

4. U hoeft alleen voor waardevermindering van de goederen te betalen als dit waardevermindering het gevolg is van een behandeling van de goederen die niet nodig is om de aard, eigenschappen en functionaliteit van de goederen te controleren.